-0%
Beschrijving
Deze etherische olie van anijs heeft een zoete, kruidige hartnoot. In cosmetische toepassingen kan de olie worden gebruikt bij een onzuivere huid; de geur staat ook bekend om zijn zuiverende en insectwerende eigenschappen.
Verdun enkele druppels in een plantaardige olie, zoals amandelolie, en masseer de gewenste zones. Je kunt ook enkele druppels aan het badwater toevoegen.
Verdun enkele druppels in een plantaardige olie, zoals amandelolie, en masseer de gewenste zones. Je kunt ook enkele druppels aan het badwater toevoegen.
Functies
-
Zoete, kruidige hartnoot
-
Geschikt voor verdund gebruik in een draagolie
-
Ook te gebruiken in badwater
-
Botanische naam: Illicium verum
-
Plantaardig deel: Vrucht en zaad
-
Verkoper: Zacht & Schoon
4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
5 ★
0
4 ★
1
3 ★
0
2 ★
0
1 ★
0
Klantbeoordelingen
1
★★★★★
★★★★★
4.0
i*n
GeverifieerdFijne, zoetige geur. Ik gebruik maar een klein beetje en dat is al genoeg.















